Att beställa färdiga matkassar blir allt mer populärt och idag finns flera modeller att välja mellan. För att hitta rätt matkasse för familjens behov är det bra att jämföra olika modeller.

Linas Matkasse, startat av Lina Gebäck, är ett av de företag som varit etablerat längst. Med hjälp av Matkasse.nu recension av Linas finns möjlighet att jämföra olika matkassar. Linas Matkasse har hunnit långt med utvecklingen av matkassar och erbjuder välkomponerade recept för att minska matsvinnet. Recepten är näringsberäknade för att vara hälsosamma och innehåller färska råvaror. Det mesta av kött och kyckling är producerat i Sverige.

Lina Gebäck från Linas Matkasse: ”Jag vet att allt mitt slit för att göra riktigt bra matkassar och min närvaro har varit en extremt viktig del i framgången för Linas Matkasse.”

grönsaker på bordOlika modeller

I nuläget finns sju olika kassar att välja mellan. Några av dessa kan dessutom beställas i olika storlekar beroende på hur många personer som finns i hushållet. Matkassarna är anpassade till olika behov och erbjuder snabblagade eller lättlagade rätter, vegetarisk kost, internationella rätter och barnvänliga recept med tillval för laktos- eller glutenfri kost.

Leverans hem till dörren

Att slippa bestämma maträtt varje dag och handla i butik är en av de stora fördelarna med matkassar. Linas matkasse levereras dessutom gratis hem till dörren. Leveransen görs en gång i veckan och kan lämnas även om ingen är hemma.

Prenumeration utan bindningstid

Den löpande prenumerationen innebär att matkassen aldrig saknas för att beställningen glömts bort. Då beställningen är helt utan bindningstid är det möjligt att pausa eller avboka leveranserna med en veckas framförhållning. Detta är en uppskattad tjänst då familjen vill resa bort eller äta utanför hemmet en vardagskväll.